söndag 26 juli 2009

Sveriges vackrast belägna dansbana?


Flygfoto: Niclas Börlin

Jag tror att denna dansbana måste höra till en av de vackrast belägna dansbanorna, Bredsele park i Kusfors någonstans i skogen mellan Boliden och Norsjö, precis intill Skellefteälven. Måste vara extra vackert på försommaren när det är ljusare, solen speglar sig i älven.

Varit dit på dans de två senaste lördagarna, en dryg resa (hemma 4:30) men faktiskt värt besväret. Fin loge, bra golv, lite blandade åldrar (dvs. jag är inte äldst :) Hade riktigt roligt igår med flera härliga danser (för lite gnuss dock ;) ). När man är på ett nytt ställe är det ju mycket nytt folk som man inte alls har koll på hur de dansar (och de har ingen koll på hur jag dansar heller) så det gäller att ligga i och bjuda upp. Det är så härligt när man bjuder upp första bästa och känner direkt "yes!, det flyter" och att det inte bara är någon som "matar golv". Förhoppningsvis känner de detsamma, att det inte bara är en dam de behöver baxa runt.

1 kommentar:

  1. Det är både jobbigt och roligt att vara på "bortalogar" för det innebär ju som du skriver att man måste ligga i lite själv MEN även att man KAN hitta nya guldkorn :-)
    Kram!

    SvaraRadera